Telesur en SVB tekenen partnerovereenkomst
30 Sep 2016, 18:26
foto


De Surinaamse Voetbalbond (SVB) en het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur) hebben vandaag in Marriot Hotel, een partnerschapsovereenkomst ondertekend. Waarnemend-directeur Mike Antonius tekende namens Telesur en de voorzitter van de SVB, John Krishnadath, plaatste zijn handtekening namens de bond.

De partnerschapsovereenkomst tussen Telesur en de SVB is voor 3 jaar aangegaan en past in het SVB-beleidplan 2015-2019 dat binnenkort ter goedkeuring wordt ingediend bij de FIFA. De overeenkomst kwam tot stand na intensief overleg tussen partijen, zeggen zij in een gezamenlijk persbericht.

Antonius benadrukte het belang van partnerschappen vanuit een win-win perspectief voor het bedrijf en voor de ontwikkeling en ondersteuning van de meest beoefende tak van sport. Krishnadath zegt dat de SVB de durf van Telesur, om in deze tijd kracht te tonen, waardeert. "Telesur brengt ook hiermee Corporate Social Responsibility in praktijk en spreekt vertrouwen uit in de rol en de potentie van het voetbal in Suriname.”

Bij de ondertekening waren aanwezig Roy Naipal, coördinator Technische Zaken (Telesur) en de SVB-bestuursleden Bidjaikoemar Mankoe en Arnold Bilkerdijk.

Advertenties