Verdachte gascilinders en heler in verzekering gesteld
27 Aug 2016, 22:22
foto


Gastong A. heeft bekend tegenover de politie van de Nieuwe Grond dat hij een aantal gascilinders heeft gestolen en verkocht aan de heler Manli J. (31). Gastong A. werd langs Tout Lui Fautweg aangetroffen met in zijn bezit een gascilinder. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens zijn voorgeleiding bekende hij een aantal gas cilinders op verschillende adressen in het ressort te hebben weggenomen.

De recherche van Regio midden heeft samen met het Regio Bijstand Team (RBT) Midden de 31-jarige heler Manli J., die ook bekend is als drugsverkoper, opgespoord. In zijn woning werd aangetroffen en in beslag genomen 24 SWM-meters met koperen buizen, zeven rijwielen, een frame van een dames Yamaha bromfiets en vijf gascilinders.

Het vermoeden bestaat dat heler bij meerdere verdachten goederen moet hebben opgekocht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Gastong A. en Manli J. in verzekering gesteld, meldt de afdeling Public Relations.

Benadeelden worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van Regio midden op het telefoonnummer 582050.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April