Ressort Houttuin huldigt best geslaagde scholieren
24 Aug 2016, 20:16
foto
De best geslaagden van de voj- en glo-scholen, vlnr. Celeste Setroinangoen, Jair Blijd, Razia Oemar en Satisha Jaglal (voj Houttuin), Sven Tamsiran (OS Houttuin 2), Vanity Sodipo (OS Dijkveld), Jael Posetiko (OS Tout Lui Faut) en Shanelle Welzijn (OS Houttuin 1)


De best geslaagden van het ressort Houttuin zijn dinsdag in de Conferentiezaal van Staatsolie Tout Lui Faut gehuldigd door de ressortraad (RR) van het gebied. RR Houttuin-voorzitter Jaswantkoemar Gajadien zegt dat de activiteit is opgezet, omdat onderwijs de sleutel tot succes is van elke samenleving. Hij moedigde de kinderen aan om hun best te blijven doen en door te studeren. De ouders gaf hij mee hun kinderen te blijven stimuleren en zich niet te schamen om hulp te zoeken.


De inspecteurs van het basisonderwijs en voj van het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur, schoolhoofden en leerkrachten van de scholen, waren aanwezig bij het evenement. De best geslaagden kregen een boeket, oorkonde, een waardebon van Vaco ter waarde van SRD 150, een enveloppe met SRD 100 en een pakketje van Staatsolie. Diverse sprekers spraken van een mijlpaal voor het ressort en vinden dat het initiatief een jaarlijks karakter moet krijgen.

De best geslaagden uit het ressort zijn: Celeste Setroinangoen, Jair Blijd, Razia Oemar en Satisha Jaglal (allen voj-Houttuin), Sven Tamsiran (OS Houttuin 2), Vanity Sodipo en Phayal Fereijra (OS Dijkveld), Jael Posetiko (OS Tout Lui Faut) en Shanelle Welzijn (OS Houttuin 1).
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April