Verdachte ontkent seks met zusje
05 Aug 2016, 07:22
foto


Urvin B (21) bleef erbij dat hij geen seks met zijn zevenjarig zusje heeft gehad. Bij de politie en bij de rechter-commissaris heeft hij gedetailleerde verklaringen afgelegd. Op de rechtszitting ontkent hij het feit gepleegd te hebben. Hij bleef erbij dat hij helemaal niets gedaan zou hebben.

Rechter Sieglien Wijnhard confronteerde de verdachte met zijn verklaringen die hij al afgelegd had. Toen had hij verklaard dat hij zijn zusje ontmaagd had en een keer seks met haar had. Hij haalde haar van school en zijn moeder was niet thuis. Het kind mocht niets vertellen. De verklaringen van het meisje komen overeen met de bekennende verklaringen van de verdachte toen.

Nu vindt Urvin B. dat hij zomaar opgesloten is en dat hij de verklaringen uit vrees voor de politie had afgelegd. Bij de politie vertelde hij dat hij een fout heeft gemaakt om zijn zusje seksueel te molesteren. Hij betuigde zijn spijt toen.
De kantonrechter hield hem voor dat zijn verklaring afgelegd tijdens het vooronderzoek overeenkomt met die van zijn zusje. Urvin B., wordt bijgestaan door advocaat Shefani Amirkhan. Op 6 oktober wordt de behandeling van deze zaak voortgezet.

Wanita Ramnath
Advertenties