RBT Paramaribo houdt diverse criminelen aan
30 Jul 2016, 02:25
foto


Het Regio Bijstands Team (RBT) Paramaribo heeft de afgelopen twee weken een aantal criminelen aangehouden dat betrokken was bij roofovervallen.
Chivaro K. is te de Goede Verwachting aangehouden. Hij had samen met een comparant SRD 30.000, euro 6000 en US$ 1450 buitgemaakt bij een beroving aan de Industrieweg Noord. Zij waren op een Yamaha bromfiets en waren gewapend.

Richard W., meer bekend als Barba, is aan de Hirasingstraat aangehouden. Hij had eerder deze maand een bejaarde vrouw beroofd aan de Hernhutterstraat. Raoel D. is aan de Herman Steinbergstraat opgepakt. Hij had samen met een comparant een tas met een onbekend geldbedrag van een Braziliaanse man gestolen in een zijstraat van de Tourtonnelaan voor een supermarkt. De tas was in de auto. Hij was te zien op camerabeelden. Armand L. (alias Airco) is in deze zaak later aan de Kersstraat aangehouden.

Jurgen R. is aan de Goede Verwachting in een bosschage in de kraag gevat. Hij had samen met een andere crimineel aan de Commissaris Weytingweg bij een winkel een inbraak gepleegd. De buit was telefoontoestellen, sigaretten, sterke drank en een onbekend geldbedrag. De man had een schotverwonding in zijn rechter dijbeen opgelopen bij de aanhouding. Enke N. en Spiagory P. waren ook betrokken bij deze beroving. Zij zijn ook ingesloten.

Delano K., Jason D. Milon de K. hebben een inbraak in een woning gepleegd aan de Bonistraat. Toen ze de politie zagen, verlieten zij de plek in een grijze Toyota Spacio. Ze werden klemgereden aan de Basitistraat. De woning was overhoop gehaald en de criminelen hadden verschillende spullen meegenomen. Deze zijn teruggevonden. Ze waren via een raam naar binnen.

Ala-D Media
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April