Schietincident aan de Prinsessestraat
24 Jul 2016, 10:36
foto


Rond 5.30 uur vanmorgen vond er een schietincident plaats bij Perola aan de Prinsessestraat. Een schot uit het wapen van een veiligheidsman heeft een burger geraakt. Beide mannen kwamen van de nachtclub. De aanleiding van de ruzie is het rijgedrag waarbij beiden op hun strepen zijn gestaan. De burger is uit zijn voertuig gestapt om rekenschap te vragen bij de veiligheidsambtenaar die nog in zijn auto zat.

Er ontstond een heftige woordenwisseling waarbij de veiligheidsman zijn dienstwapen tevoorschijn haalde. De mannen raakten in een worsteling met elkaar. Het wapen ging af waarbij de burger werd geraakt in het onderlichaam.

Volgens de eerste verklaringen van de veiligheidsambtenaar wilde de burger hem ontwapenen. Het gelukte hem bijna. Er is ook een uitschot linksachter in zijn auto. Hij heeft een schram aan zijn schouder opgelopen door het schot.
De politie werd ingeschakeld, waarna de gewonde werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het slachtoffer is aanspreekbaar. De zaak wordt overgedragen aan de Militaire Politie.

Ala-D Media
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April