Daders moordzaak Curaçaoweg achterhaald door politie
23 Jul 2016, 18:56
foto


Jerry Setroredjo heeft zijn echtgenote Giavannea Setroredjo-Singotani samen met Bryan T. om het leven gebracht. De afdeling Kapitale Delicten heeft binnen een dag klaarheid gebracht in de moordzaak van de Curaçaoweg.

De politie van Lelydorp kreeg in de vroege ochtend van vrijdag 22 juli melding van een diefstal middels geweldpleging op het adres. Volgens verklaring van de echtgenoot Jerry Setroredjo (42) sliep hij in een ander vertrek van de woning. Rovers zouden zijn vrouw hebben vermoord.

De aangetroffen situatie deed het vermoeden bij de wetsdienaren rijzen, dat de verklaring van Jerry niet klopte. Naar aanleiding van het resultaat van de Forensische Opsporing en het onderzoek van Kapitale Delicten, werd Jerry aangehouden. Bij ondervraging gaf hij toe meer af te weten van de dood van zijn echtgenote.

Vandaag werd de 33-jarige Bryan T. die eveneens woont aan de Curaçaoweg aangehouden door leden van het Arrestatie Team. Hij heeft toegegeven samen met Jerry, Giavannea van het leven beroofd te hebben, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April