Conservatorium dolgelukkig met eigen terrein
24 Jul 2016, 05:25
foto
Minister Steven Relyveld overhandigt de grondpapieren aan directeur Ramon Williams van het Conservatorium. Manager Delano Hoogvliets kijkt toe. (Foto: RGB)


Het Conservatorium van Suriname heeft nu de beschikking over zijn eigen terrein. Directeur Ramon Williams heeft van minister Steven Relyveld van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) de definitieve grondpapieren in ontvangst mogen nemen. De directeur beschrijft dit als een enorme mijlpaal. Relyveld is verheugd dat de Staat middels het verstrekken van een stuk terrein, een belangrijke rol kan vervullen aan de doelstelling van het Conservatorium.

Na drie jaar intensief lobbywerk te hebben gedaan, is het eindelijk zo ver, zegt Delano Hoogvliets, manager logistiek faciliteiten en projecten. Mede namens het bestuur, directie en studenten, brengt het Conservatorium zijn dank uit aan alle betrokkenen die hun verhaal hebben aangehoord en overtuigd zijn geraakt van de noodzaak voor het voortbestaan van het Conservatorium.

Het Conservatorium is in de stellige overtuiging dat het nu in staat is de interculturele diversiteit van Suriname naar een hoger plan te tillen, zegt Hoogvliets. Het conservatorium heeft als missie een bron van inspiratie en studie te zijn, dienstbaar aan Suriname en haar studenten. Dit streven moet zichtbaar zijn in het gebouw, de medewerkers en de studenten. Het Conservatorium van Suriname is in november 2011 opgericht.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April