AlphaMax Academy wint prijzen in Guyana
30 Jun 2016, 01:36
foto
Deelnemers van AlphaMax Academy aan de Spelling Bee Competitie in Guyana.


AlphaMax Academy heeft een goede beurt gemaakt tijdens een Spelling Bee Competitie in Guyana. Van de categorie 10-11 jaar is Suriname de kampioen geworden. De winnaar is Aashirya Anroedh.

Een delegatie in samenwerking met Stichting Leren voor een goede toekomst onder leiding van Monique Brown was naar Guyana om mee te doen aan een Spelling Bee competitie. Dit is de eerste keer dat Stichting Leren voor een goede toekomst meedoet aan een internationale competitie.

AlphaMax Academy, met Sean Taylos als directeur, heeft drie opeenvolgende jaren in de categorie van Engelse scholen, de Nationale Happy Spelling Bee competitie in Suriname gewonnen. Dat betekent dat deze school niet meer meedoet aan de nationale Spelling Bee competities, maar internationaal participeert.

In drie categorieën werd meegedaan. Per categorie waren er drie deelnemers. Negen leerlingen van AlphaMax hebben meegedaan. Van de categorie 12 -13 jaar is Guyana de kampioen geworden. De winnaar van Suriname in deze categorie is Archana Mangal. Van categorie 14 – 15 jaar is Guyana als kampioen uit de bus gekomen. De winnaar van Suriname in deze categorie is Chiara Tjon-A-Joe.
Advertenties