Vandaag twee openbare vergaderingen gepland
27 Jun 2016, 06:13
foto


De Nationale Assemblee heeft voor vandaag twee openbare vergaderingen op het programma staan. Om 11.00 uur wordt de discussie over het Stabilisatie- en Herstelplan 2016-2018 voortgezet. Enkele Assembleeleden moeten nog aan het woord komen in de eerste ronde van de behandeling. Om 15.00 uur is een tweede vergadering gepland.

De tweede vergadering werd vrijdag geopend door Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons. Zij verdaagde deze gelijk naar maandag. Er staan drie ontwerpwetten op de agenda. Het gaat om nadere wijziging van de Vuurwapenwet, wijziging van de Wet op Hazardspelen. Het gaat om een initiatiefwet die op 1 maart is ingediend. Wet Constitutioneel Hof staat ook op de agenda.

De Stabilisatie- en Herstelplan heeft aardig wat stof doen opwaaien tijdens de behandeling. Het is nog niet duidelijk of er over dit plan gestemd zal worden. Het is als een discussiestuk aangeboden aan De Nationale Assemblee. De regering moet nog ingaan op al de vragen die er gesteld zijn en de status van het plan.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April