Volop actie in Surinaamse film 'The Chance Lotto'
25 Jun 2016, 18:42
foto
'The Chance Lotto' gaat vandaag in première in Moengo.


The Chance Lotto is de nieuwste Surinaamse
actiefilm die vandaag in primaire gaat in Moengo. Deze actiefilm speelt zich af in Moengo en omgeving (Marowijne) en is geschreven en geregisseerd door Dwight 'Basta' Djoe. De productie is van Multi Media Ontwikkeling Marowijne.

De hoofdrolspeler zijn Giovani Akasi met acteursnaam- Hary Agecie, en Astrid Waterberg die Etta-Inserta heet in de film. The Chance Lotto is een verhaal over een man (Harry) die jaren zijn geluk beproefde met de loterij. Op een dag kwam zijn wens uit. Een bende criminelen volgde de overhandiging van het prijzengeld, live op tv. De criminelen besloten om het gewonnen geld van Harry te stelen.

De bende ontvoert Harry's vrouw Inserta om aan het geld te kunnen komen. Maar het beoogde doel wordt niet bereikt. Het is Harry en Inserta gelukt om zich te ontdoen van de bende.

De film is zeker een aanrader, zegt Djoe. Er zit veel actie in. "We hebben gebruik gemaakt van enkele nieuwe filmtechnieken," verklapt hij. De acteurs hebben zich van hun beste zijde laten zien. De film zal ook in Brokopondo en in Frans-Guyana worden vertoond. Momenteel wordt onderhandeld met TBL om de film ook in Paramaribo af te draaien.

Ala-D Media
Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April