Identiteit verkeersdode Oostwest Verbinding bekend
23 Jun 2016, 14:27
foto


Dhanphati Mangli (64) is bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding overleden. De politie van Meerzorg kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een auto over de kop is gegaan. Daar aangekomen troffen de politiemannen een autobus aan op de berm gekanteld op zijn zij met vier slachtoffers daarin. De autobestuurder en twee bijrijders waren al uit de bus.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de bestuurder met zes inzittenden met de bus reed over de weg vanuit Paramaribo richting Tamanredjo. Het vermoeden bestaat dat de chauffeur ter hoogte van kilometer 5½ bij het beschrijven van een bocht de controle over de besturing van zijn voertuig verloor. De bus raakte van de weg en kwam ongeveer 46 meter verder op de berm terecht. Deze kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, die in tweeën brak. Zowel de bestuurder als de overige inzittenden liepen letsels op.

De vier slachtoffers die bekneld zaten in het voertuig, werden door de brandweer uit hun benarde situatie bevrijd. Dhanpati vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Per ambulance werden de gewonden vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen, meldt de Politie Public Relations.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April