Politie op zoek naar oplichter 'Rakesh'
31 May 2016, 18:42
foto


Vanaf maart doen benadeelden aangifte bij de recherche van Paramaribo voor oplichting en verduistering tegen Dinochoemar, G., die zich uitgeeft als ene 'Rakesh'.

Volgens verklaring van de aangevers huurde 'Rakesh' voertuigen van hen en verkocht deze door aan derden. Ook deed hij zich voor als de eigenaar van huurwoningen die in de verschillende dagbladen werden geadverteerd. Hij maakte dan afspraken met de mensen en nam een voorschot voor de woningen. Hierna hoorde men niets meer van de zogenaamde eigenaar 'Rakesh'.

Na een ingesteld onderzoek kwamen in deze zaak enkele verdachten in beeld. Vier hunner werden door de politie aangehouden. Na te zijn voorgeleid zijn drie heengezonden. De 4e verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Een voertuig is inmiddels in beslag genomen. De hoofdverdachte 'Rakesh' is nog voortvluchtig. Het vermoeden bestaat dat hij meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze personen worden alsnog opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van Paramaribo op het telefoonnummer 451163, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March