NDP en haar massamanipulatietechniek
30 May 2016, 22:44
foto


Een deel van de Surinamers is hardleers en leert dus niet uit gemaakte fouten. Dat deel laat zich nog steeds foppen door de spindoctors van de NDP. Met heel mooie videobeelden die prachtig aan elkaar zijn geregen, proberen ze nu weer de samenleving te doen geloven dat de NDP in staat is verandering te brengen in de ellende die door hen is gecreëerd. Zij die niet verder denken, spreken nu al lovende woorden uit over slechts videobeelden en niet over de realiteit.

Het is deze massamanipulatietechniek die de partij heeft gebruikt om aan de macht te komen. Ik breng u in herinnering;
- de mooie videobeelden van de vijf treinen, WAAR ZIJN DE TREINEN?
- de mooie beelden van het ziekenhuis in Wanica, WAAR STAAT HET ZIEKENHUIS?
- de flyover naar Zanderij die zou komen, WAAR STAAT DIE?
- de suikerfabriek die in Commewijne zou worden opgezet, waar staat het?
- de huizenfabriek die volgens de president 3.000 woningen per jaar moest leveren, er is niet eens 25 % daarvan gerealiseerd.

Het is dus gebleken dat de NDP de samenleving steeds weer mooie videobeelden laat zien en verder heel weinig tot niets presteert. Ook deze beelden die ze nu vertonen, zijn bedoeld om de samenleving voor de zoveelste keer te misleiden en te manipuleren. De realiteit is dat Bouterse en zijn NDP ons land ondanks de 26 zetels, in tegenstelling tot hun 'Dubai-verhaal', in een ernstige financiële crisis hebben gebracht. Niets uit hun verleden en hun aanpak nu toont dat zij Suriname naar betere hoogten kunnen tillen. Zij hebben aantoonbaar veel meer tijd om massamanipulatiefilmpjes te produceren en te verspreiden, dan de problemen in dit land aan te pakken.

Uit het voorgaande is hopelijk gebleken dat ik geen optimist ben. Ik ben ook geen pessimist, ik ben een realist. Ik laat mij daarom niet foppen door mooie propagandapraatjes en massamanipulatiefilmpjes. Ik stel in deze crisis de volgende vragen;
- Hoe denken ze de mooie zaken die zij vertonen in de filmpjes, te realiseren?
- welke veiligheidskleppen zijn er ter garantie dat het geleend geld niet weer in de zakken van Bouta en zijn vrienden verdwijnt?; omdat zij, zoals bij herhaling is gebleken heel mooie plannen op papier indienen en daarvoor, tonnen aan geld krijgen die zij niet hoeven te verantwoorden.

NDP, c.q. de regering, let me see your motion, toon dit volk geen mooie videobeelden, maar laat ons in deze crisis REALISTISCHE plannen zien die kunnen leiden tot betere leefomstandigheden voor elke Surinamer.


Kenrich Cairo
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April