Tieners gearresteerd voor beroving supermarkt
29 May 2016, 14:36
foto


Dwight B. (15) en Damian S. (18) hebben een beroving gepleegd in een supermarkt te Wit Santie. De jeugdigen waren gemaskerd en gewapend met een scherp voorwerp en een 'koevoet'. De winkelierster werd met de koevoet op haar hoofd geslagen, waardoor zij verwondingen opliep. Dit meldt de politie Public Relations.

Een militair die in de directe omgeving woont, schoot de supermarkthouders te hulp. Een van de verdachten liep een schotverwonding op, waardoor hij kon worden aangehouden door de militair.

Zowel het slachtoffer als de verdachte werden per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De verdachte is onder politiebewaking opgenomen in de ziekeninrichting. Het slachtoffer is na medisch behandeld te zijn, heengezonden.

Korte tijd na het geval meldde de tweede verdachte zich aan op het politiebureau. Bij ondervraging gaf hij toe samen met zijn kompaan de beroving te hebben gepleegd. Op zijn aanwijzing zijn de buitgemaakte belkaarten en het geld achterhaald. Beiden zijn in verzekering gesteld.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April