Reeks inbraken in ressort Tamanredjo (update)
28 May 2016, 09:58
foto


In het ressort Tamanredjo, in het district Commewijne, zijn in twee weken tijd meer dan twaalf inbraken gepleegd. In twee gevallen ging het om berovingen. Steeds weer is de dief de politie te snel af. Het gaat om inbraken in het Richelieu project, Tamansarie en Tamanredjo.

De dieven maken in de meeste gevallen elektrische apparaten buit en zijn ze ook op zoek naar waardevolle spullen, sieraden en geld. Gelet op de manier hoe de inbraakoperaties plaatsvinden, kan aangenomen worden dat het om één bende gaat. Vernomen wordt dat de politie van Commewijne twee verdachten in beeld heeft gebracht.

Begin deze week is de verdachte Eduard B. aangehouden. Deze verdachte kwam voor op de opsporingslijst van de politie. Hij wordt verdacht enkele ernstige strafbare feiten te hebben gepleegd en wist voor geruime tijd uit handen van de politie te blijven. Tijdens surveillance is zijn voertuig klem gereden door de politie. Het voertuig waarin hij zat was twee dagen eerder betrokken geweest bij een roofoverval aan de Tamansarieweg in Commewijne. De verdachte is nu achter slot en grendel en het voertuig is in beslag genomen. Het onderzoek naar al deze strafbare feiten betreffende dit ressort, ligt bij Recherche Oost.

De Politie Public Relations meldt dat ook Anthony L. (26) alias 'Rasat of Leta' woensdag door het Arrestatie (AT) is aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een aantal inbraken gepleegd op verschillende adressen te Tamanredjo. Volgens het voorlopige onderzoek is Rasta betrokken geweest in drie gevallen.

Ala-D Media
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April