Nadere informatie over moord 17-jarige Janice Scheltema
25 May 2016, 21:16
foto


Janice Scheltema (17) is woensdag door haar vriend, Romario V. (26), om het leven gebracht. Het voorlopige onderzoek wees uit dat Janice en Romario elke dag ruzie hadden, waardoor zij terugging naar haar ouderlijk huis. Het slachtoffer is dinsdag door haar vriend opgebeld met de mededeling dat hij de relatie beëindigt. Hij hield haar ook voor dat ze haar persoonlijke spullen moest ophalen, meldt de politie Public Relations.

Janice ging vandaag samen met haar zus met een auto om haar spullen op te halen. Ze ging de woning binnen, waarna haar ex-vriend, Romario V. de deur dichttrok. Kort daarna hoorden de inzittenden van de auto gegil. Zij snelden het huis binnen en zagen dat Janice door Romario met een scherp voorwerp is neergestoken. Zij wisten hem te ontwapenen en schakelden toen de politie in.

Romario werd aangehouden door de politie van Livorno en overgebracht naar het politiebureau. Ook het scherp voorwerp is in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April