DNA dinsdag in openbare en huishoudelijke vergadering
02 May 2016, 00:37
foto


De Nationale Assemblee houdt dinsdag twee openbare en een huishoudelijke vergadering. De volksvertegenwoordigers hebben nog geen crisisplan van de regering ontvangen. De behandeling hiervan staat ook niet op de agenda. In de eerste openbare vergadering wordt Cleon Gonsalves Jardin de Ponte (PALU) beëdigd en toegelaten als lid. Hij komt in de plaats van Anton Paal.

De tweede openbare vergadering is geconvoceerd voor 14.00 uur. De behandeling van het ontwerp voor goedkeuring van het herziene handvest van de Organisation of Islamic Cooperation staat op de agenda. Het gaat om de voortzetting van de vergadering van 3 maart.

De huishoudelijke vergadering begint om 11.00 uur. Diverse commissies van rapporteurs worden benoemd, terwijl enkele commissies verslag zullen uitbrengen. De commissie van rapporteurs onder leiding van André Misiekaba zal verslag doen over de ontwerpwet 'gronden en procedureregels voor de terugroeping van volksvertegenwoordigers. Het gaat hier om een initiatiefwet die ingediend is door de coalitie.




Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March