Jong Rambaan en Caravan schuiven elk een positie hoger
02 May 2016, 04:22
foto


Jong Rambaan en Caravan hebben door hun wedstrijd om te zetten in winst, respectievelijk de derde en de vierde plaats van de Eerste Klasse van de topsectie van de SVB bereikt. Caravan won van koploper Deva Boys met 3-2 en Jong Rambaan wist van hekkensluiter PVV te winnen met 3-1.

West United had bezoek van Papatam uit Albina. West United versloeg de uit spelende ploeg met 4-3. De competitiemanager van de SVB, Ashok Baijnat Sah, deelt mee dat de wedstrijd 10 minuten eerder afgefloten is door de arbiter, vanwege een vechtpartij tussen de spelers.

De andere drie wedstrijden die geprogrammeerd waren voor dit weekend: Amerdeep - Santos, A Coconut - Boma Star en Voorwaarts - SNL, zijn vanwege de slechte staat van de velden door de zware regens, afgelast. Deze wedstrijden zullen op een nader te bepalen tijdstip worden gespeeld.

Deva Boys gaat nog steeds aan kop met 39 punten uit 17 wedstrijden, gevolgd door Voorwaarts met 37 punten uit 16 wedstrijden. Jong Rambaan zit op een goede derde want de ploeg heeft uit 17 wedstrijden ook 37 punten. Caravan volgt op de 4e plaats met 31 punten uit 17 wedstrijden. SNL sluit de kopgroep af op de vijfde plaats met 28 punten uit 16 wedstrijden. Onderaan de ranglijst bengelt PVV als hekkensluiter met 7 punten uit 17 wedstrijden, Boma Star heeft 11 punten uit 16 wedstrijden en Santos 15 punten uit 16 wedstrijden.

Edgar van Genderen
Advertenties