Details over dood echtpaar Solonstraat
14 Feb 2016, 18:22
foto


De politie Public Relations geeft details vrij over het echtpaar dat vanmorgen dood werd aangetroffen aan de Solonstraat. Het ontzielde lichaam van de 52-jarige Juliette Paiman gehuwd Sanlyas is in de slaapkamer op het bed aangetroffen. Het lijk van Derick Sanlyas (51) werd opgehangen in de badkamer aangetroffen.

Volgens verklaring van de oudste zoon heeft zijn vader hem voordat hij zich moet hebben verhangen opgebeld. Hij gaf hem door dat hij goed op zijn opa moest letten. De zoon vertrouwde de zaak niet en belde zijn jongere broer die met de ouders inwoonde op, om te kijken of er wat was gebeurd met de vader.

De jongere broer belde hem terug met de mededeling dat hij de vader niet zag, maar de moeder dood had aangetroffen op het bed. De oudste zoon haastte zich naar de woning van de ouders en na onderzoek trof hij het lijk van zijn vader opgehangen in de badkamer aan.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het echtpaar geruime tijd relatie problemen had. Derick Sanlyas moet middels wurging de vrouw om het leven hebben gebracht en vervolgens zichzelf hebben verhangen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de lijken afgestaan aan de nabestaanden.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April