Man ingesloten voor inrijden op politie
13 Feb 2016, 16:55
foto


Autobestuurder Winodkoemar, J. (24) is door de politie van Latour aangehouden voor weerspannigheid, poging tot doodslag en overtreding van de wet op Verdovende Middelen.

De wetsdienaren zagen tijdens surveillance dat een auto fout geparkeerd stond aan de Tyronneweg. Zij stopten naast het voertuig met drie inzittenden. De mannen werden aangesproken om het voertuig elders goed te parkeren. De bestuurder gaf geen gevolg hieraan, meldt de afdeling Public Relations.

Een politieman stapte toen uit het politievoertuig en sommeerde de bestuurder de plaats terstond te verlaten. De autobestuurder trok het voertuig plotseling op en reed in op de politieman, die genoodzaakt was van de weg te springen. Vervolgens reed de bestuurder in volle vaart weg.

De politie zette de achtervolging in. Het voertuig werd aan de Ramgoelamweg klemgereden. De twee inzittenden renden weg. De autobestuurder Winodkoemar J. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het voertuig is in beslag genomen.

Winodkoemar ging vreselijk tekeer met de politieambtenaren op het politiebureau. In het voertuig werd aangetroffen en in beslag genomen 65,3 gram yami.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is de foutparkeerder ingesloten.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April