Vier daders roofoverval Magnesiumstraat aangehouden
13 Feb 2016, 03:08
foto
Een gewonde dader die in de woning was, wordt vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. (Foto: George Cheng Jr. www.bombelman.com)


Het is de speciale gewapende eenheden gelukt vier van de vijf criminelen van de gewapende roofoverval aan de Magnesiumstraat, vannacht aan te houden. Een van hen heeft schotverwondingen opgelopen en is onder bewaking met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een korporaal die het gezin dat overvallen werd, ook te hulp was geschoten, is dodelijk geraakt uit het wapen van een van de criminelen.

Bij de brute inval in de woning, waren leden van het gezin in het huis. Enkele militairen die de wacht hielden verder in de straat, merkten dat iets niet in orde was en snelden het gezin te hulp. Starnieuws verneemt dat het een van de militairen gelukt was een crimineel te overmeesteren. Hierdoor kon de vrouw des huizes en haar gezinsleden in veiligheid worden gebracht.

Meer gewapende eenheden kwamen ter plekke en gingen de woning binnen. In het huis en in een woning naast konden vier criminelen worden aangehouden.
Advertenties