Top40: Nieuwe song Nisha Madaran & Bryan B
12 Feb 2016, 18:33
foto
Nisha Madaran en Ralph Wondel


Na precies een jaar komen Nisha Madaran en Bryan B uit met een nieuwe love song. Hun eerste hit ‘Pyaar Hamara’ heeft in 2015 langer dan een maand nummer 1 gestaan in de periode 20 februari t/m 20 maart. ‘Mi Dreng Fu Yu’ die coupletten heeft van de classic ‘Every Night’ van Joe White komt deze week nieuw binnen op nummer 40. In het interview vertelt Nisha meer.

Over enkele dagen is het weer Valentine. In verband hiermee maken de Top40 en Michael Kors jou weer blij met een gift ter waarde van $ 200. Wat moet je daarvoor doen? Volg de website en Facebook pagina van de Top40.

De Franse DJ David Guetta komt uit met een song die hij samen doet met Sia en Fetty Wap. ‘Bang My Head’ is het thema lied van de film ‘Victor Frankentein’ uit 2015 en komt deze week als tweede nieuwe song binnen op 25. De derde nieuwe song is van Major Lazor en Moti. Dit nummer presenteren zij samen met TY Dollar $ign, Wizkid en Kranium en staat op 20. Dit is het tweede lied van Major Lazor in de Top40. Op 28 staat ‘Light It Up’ die hij samen heeft gedaan met Nyla. De hoogste nieuwe binnen komer is van Daddy Yankee getiteld ‘Vaiven’. De Puerto Ricaanse reggae zanger komt deze week het hoogst nieuw binnen op 15 en is daarmee de arrogante nieuweling in de Top40.

Songs die deze week indruk maken zijn de gospel song ‘A Poku’ van Byciel Watsaam en Lycintha Winters. Deze gospel song stijgt het hoogst met 24 plekken van 30 naar 6 en is daarmee de knaller in de top40. ‘EL Taxi’ van Pitbull, Lil Jon en Osmani Garsia die vorig ook nieuw binnenkwam, stijgt ook hoog met 17 plekken van 40 naar 24.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April