NPS ziet partijgenoten terugkeren
12 Feb 2016, 22:37
foto


De Nationale Partij Suriname (NPS) blijft stabiel in de branding, zegt voorzitter Ivanildo Plein, voorzitter van de afdeling Paramaribo. Hij ziet partijgenoten terugkeren naar de organisatie.

Het besef groeit dat de zittende regering het tot haar missie heeft gemaakt om het land elke keer in een misère te brengen, zegt hij. En zeer tot zijn vreugde ziet hij NPS’ers terugkeren naar hun ‘mama bobi’. “Ook anderen die nooit lid zijn geweest van de partij en exponenten van andere partijen, melden zich aan.”

Plein stelt dat de toenmalige kreet van stabiliteit nu door eenieder in de mond wordt genomen. “Dat is goed en dat moet!” Hij wijst erop dat de partij in een woelige tijd erin is geslaagd het schip drijvende te houden en “haar core business van goede politiekvoering, voort te zetten.”

De afdelingsvoorzitter is er van overtuigd dat na de verkiezingen van 2015 voor velen duidelijk was dat met meer voortvarendheid moest worden gewerkt aan de ontwikkeling en groei van de partij. “Het zijn immers mensen die de partij maken.”

De politiekvoering in Suriname leert niet alleen dat wij voor de vierde keer in een dramatische financieel-economische situatie zijn gebracht door NDP-regeerders, maar dat de NPS na turbulente ontwikkelingen, de gelederen sluit en daardoor een enorme groei doormaakt. Precies deze ontwikkeling doet zich nu voor, stelt Plein in een verklaring.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April