Etnel: Pakket geven, is geen oplossing
07 Feb 2016, 15:18
foto
NPS-topper Patricia Etnel zaterdag in Grun Dyari.


Assembleelid Patricia Etnel (NPS) vindt dat de regering mensen geen pakketten moet geven, maar goed beleid moet maken. Zij voerde tijdens de 'Opo Yari vergadering' in Grun Dyari aan dat de president geen boodschap heeft voor het gezin. Etnel benadrukte dat het gezin de hoeksteen is van de samenleving.

"De enigste boodschap die hij heeft is, 'a no mi do neks'. Ala den probleem na den jeugdigen, no wan oplossing no de", stelde Etnel. Zij beloofde strijd te zullen leveren voor een betere toekomst. Etnel merkte op dat gezinnen het heel moeilijk hebben. Het verstrekken van een pakket is volgens haar niet de oplossing. "Gi den suma wan beleid. Kraka den, gi den moni."

De NPS-topper zei dat jongeren geen uitzicht hebben. Er zijn geen oplossingen voor problemen van de jongeren. NPS-voorzitter Gregory Rusland benadrukte de rol van onderwijs. Hij merkte op dat geen grapjes uitgehaald kunnen worden met onderwijs. Onderwijs is de sleutel voor een betere toekomst voor jongeren, zodat zij kunnen opgroeien tot respectabele Surinamers.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April