Politie vangt twee vliegen in één klap
06 Feb 2016, 22:43
foto


Sunil B. (26) is donderdag door de politie van de Nieuwe Grond, aangehouden voor bedreiging. Tijdens het verhoor kwam de politie tot de ontdekking dat er enkele aangiften van oplichting liggen bij de administratie die tegen Sunil B. zijn gedaan. De man had er een gewoonte van gemaakt mensen te benaderen onder het mom dat hij installateur is van alle elektronische apparaten.

Zo heeft hij op slinkse wijze enkele personen opgelicht. Hij deed de adressen van de mensen aan en bekeek zogenaamd het probleem van hun apparaat. De mensen moesten hem dan een voorschot betalen in SRD. Hij schreef dan een kwitantie uit en vermeldde een vals adres erop. Hierna hoorden men niets meer van hem, meldt de Public Relations afdeling.

Hij werd opgezocht op het adres dat vermeld stond op de kwitantie, maar werd nimmer achterhaald. Enkele slachtoffers deden toen aangifte tegen Sunil B.
Het vermoeden bestaat dat Sunil meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze benadeelden worden opgeroepen alsnog aangifte te doen bij de politie van de Nieuwe Grond.
Advertenties