Top40: La Letra Coflicta nieuwe nummer 1
05 Feb 2016, 18:34
foto


Na tien maanden staat er weer een Latin song aan top van de nationale lijst. De laatste keer toen er een latin song nummer 1 stond, was van Johnny Sky, getiteld ‘Quiereme’ . Deze week staat nieuw op nummer 1 ‘La Letra Conflictiva’ van Mola. Op nummer 2 staat de verslagen ‘Adventure Of A Lifetime’ van Coldplay. De pop-rock band DNCE sluit de top3 af met ‘Cake By The Ocean’.

‘Lazarus’ uit het laatste album van David Bowie getiteld ‘Blackstar’ is deze week de arrogante nieuweling op nummer 20. De vorige maand stierf de zanger op 69-jarige leeftijd aan leverkanker. De knaller in de Top40 is ‘Cake By The Ocean’ van DNCE. Cake by the ocean is de debuut single van de pop-rock band DNCE en is geschreven door Justin Tranter en band lid Joe Jonas. ‘Cake By The Ocean’ of wel ‘Sex On The Beach’ stijgt deze week het hoogst met 17 plekken van 20 naar 3.

Andere nieuwe songs deze week zijn ’El Taxi’ uit de album ‘Dale’ op 40. Voor deze song werkt Pitbull samen met Lil Jon en Osmani Garcia. Op 30 komt Byciel Watsaam uit met ‘A Poku’ zijn eerste single in 2016 samen met Lycintha Winter.
Bon Bini Holland met als hoofdrol speler Jandino Asporaat als Robertico Florentina en Judeska is de meest bezochte film deze week. De film gaat over Robertico, een charmante oplichter die vlucht naar Nederland nadat hij een gevaarlijke crimineel belazert.
De volledige Top40 lijst bekijk je hier.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April