NPS strijdvaardig en gereed om roer over te nemen
05 Feb 2016, 07:42
foto


De Nationale Partij Suriname (NPS) houdt haar Opo Yari-bijeenkomst zaterdag met als thema 'Wi sa feti gi Sranan'. Met het thema kondigt de NPS de strijdvaardigheid aan, zoals zij voornemens is om de komende tijden politiek te bedrijven.

"Het is voor de partij een pijnlijke realiteit dat al hetgeen dat gedurende de periode 2000-2010 is opgebouwd voor welvaart en welzijn van het Surinaamse volk, binnen vijf jaren is kapotgeslagen door een regering met een NDP-signatuur," zegt de NPS in een persbericht. Deze afbrokkeling van het financieel-economisch welzijn, sijpelt door naar de sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van het volk en schijnt met de dag ernstigere vormen aan te nemen. De NPS ziet deze ontwikkeling als een opdracht, waarvoor zij staat om de strijd aan te binden tegen dit onrecht, tegen dit falend beleid en tegen alles dat indruist tegen ontwikkeling, groei en stabiliteit.

"De partij met een historische geschiedenis van opbouw, is gereed om het roer van het land over te nemen en wat nu gekenmerkt wordt als een dobberend schip op zee, met kracht en zekerheid weer te laten varen naar een nieuwe horizon; terug naar de periode van weleer," zegt de NPS.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April