Meisje wijst verdachte als verkrachter aan
05 Feb 2016, 02:17
foto


R.A. staat terecht, omdat hij verdacht wordt een minderjarig meisje verkracht te hebben. De verdachte ontkent het feit gepleegd te hebben, maar het meisje noemt hem de dader. Ze herkent hem, omdat hij stottert. Hij zou haar tegen haar wil seksueel misbruikt hebben in zijn woning. Het slachtoffer was door haar nicht X.S. gebracht naar de woning. Zij staat ook terecht in deze zaak.

Het meisje vertelde dat haar nicht en de verdachte iets afspraken, maar zij verstond hen niet. Zij zat op een stoel in de woning. Op een gegeven moment werd de deur door R.A. dichtgemaakt en hij begon haar te betasten. Zij wilde niet, maar hij bleef erbij dat hij al had afgesproken met haar nicht. Het slachtoffer werd mishandeld en verkracht. Daarna probeerde R.A. haar nog een keer te verkrachten, maar dat lukte hem niet.

Bij de politie en de RC heeft R.A. bekend dat hij het meisje heeft verkracht en mishandeld. Hij verklaarde dat X.S. haar had gebracht en dat hij haar mocht verkrachten. X.S. moest hem betalen, maar zij had het geld niet. Op de rechtszitting ontkende de verdachte het feit gepleegd te hebben. De verdachte merkte op dat hij bij de politie gedwongen werd om een verklaring af te leggen. Ook is hij mishandeld. Hij wordt bijgestaan door raadsman Harold Belfor. X.S. wordt bijgestaan door advocaat Sonny Chotkan. Hij vroeg rechter Sieglien Wijnhard om de voorlopige hechtenis van zijn cliënt op te heffen, omdat zij zwanger is. De rechter wees het verzoek af. Op 17 maart zal deze zaak verder behandeld worden.

Wanita Ramnath

Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April