20-jarige overleden door bloedverlies na ongeluk
30 Dec 2015, 21:48
foto


Faiz Ilahibaks (20) is op vrijdag 25 december op de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Uit het sectierapport blijkt dat Faiz is overleden ten gevolge van bloedverlies. Het ontzielde lichaam is inmiddels ter begrafenis afgestaan aan de nabestaanden. Dit meldt de politie Public Relations.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Faiz samen met twee vrienden woonde op een adres in het ressort Geyersvlijt. Volgens verklaring van één van de vrienden was hij op de bewuste dag alleen met Faiz thuis. Op een bepaald moment kwam Faiz, die een glas in zijn hand had, te vallen. Hij raakte daarbij door de glasscherven gewond in de halsstreek. De vriend bracht hem naar de Spoed Eisende Hulp van het Sint Vincentius Ziekenhuis. Faiz vertelde aan de artsen dat hij gevallen was en dat hij niet medisch behandeld wilde worden.

De medici besloten de gewonde toch te verplegen, waarna hij per ambulance voor verdere medische hulp werd overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij bij aankomst overleed.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April