Brandstofprijzen worden in de ochtend verhoogd
01 Dec 2015, 00:00
foto
De pompprijs van SOL gaat voor een liter ongelode benzine van SRD 4,09 naar SRD 4,50.


De brandstofprijzen worden in de ochtend verhoogd. Een liter diesel bij Gow2 wordt SRD 4,34. Bij SOL moet SRD 4,45 per liter worden neergeteld. Ongelode benzine kost bij Gow2 SRD 4,57. Bij SOL is de prijs van ongelode benzine 7 cent goedkoper en kost SRD 4,50. Ongelode benzine met additieven kost SRD 4,57.

Op veel brandstofpompen was er een enorme rush maandag. Door de chaotische situatie hebben verschillende dealers besloten om te sluiten. Werknemers van de pompstations werden bedreigd. Starnieuws verneemt dat de oliemaatschappijen vroeg in de ochtend de pompstations zal voorzien van brandstof. Er is voldoende olie.

Door de enorme toeloop op de brandstofpompen, zijn de meeste drooggelopen. Verwacht wordt dat de situatie in de loop van de dag zal worden genormaliseerd. De Surinaamse Servicestations Exploitanten Bond is in onderhandeling met de regering om een hogere winstmarge. Vernomen wordt dat in de nieuwe prijs die in de ochtend ingaat, de verhoogde winstmarge ook is verwerkt. Dit is niet ten koste gegaan van de pompprijs.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April