Urwin Hiwat nieuwe tambour-maître drumband politie
30 Nov 2015, 19:57
foto
Waarnemend korpschef Agnes Daniel overhandigt de tamboerstok aan politieagent Urwin Hiwat. (Foto: KPS)


Agent van politie eerste klasse Urwin Hiwat is de nieuwe tambour-maître van de drumband van het Korps Politie Suriname. De inspecteur van politie Hesdy Bouman heeft na zeven jaar de tamboerstok officieel doorgegeven.

De officiële overdracht van de tamboerstok is door de waarnemend korpschef Agnes Daniel gedaan. Voorafgaand aan de overdracht heeft de waarnemend korpschef de groep toegesproken waarbij zij inspecteur Bouwman heeft bedankt voor zijn bewezen dienst aan de drumband. De afdeling muziek en de drumband werden als ambassadeurs van de politieorganisatie genoemd door de politiechef, aangezien zij de mening is toegedaan dat deze groepen de samenleving muzikaal opfleurt tijdens activiteiten. “We hebben een bepaald imago in de samenleving. Dit imago moet alleen maar beter worden’, zo sprak de politiechef de groepen toe.

Middels de tamboerstok wordt de drumband door de tambour-maître begeleid tijdens de uitvoering. Bouwman heeft 30 jaar zijn krachten gegeven aan de drumband. Vandaag is Hiwat officieel als leider van de groep aangewezen, meldt de Public Relations.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April