Details over man die verongelukt is door vallende boom
30 Nov 2015, 14:47
foto


Reginald Mangoendimedjo (32) is zondag verongelukt door een vallende boom aan de Oost-Westverbinding, ongeveer 1 km voorbij de controle post Burnside. Dit deelt de politie Public Relations mee.

De politie van Coronie die zich na de melding ter plekke begaf, trof het ontzielde lichaam aan. Volgens verklaring van de twee andere mannen die met Mangoendimedjo op de plek waren, vertrokken de drie vissers eerder op de dag vanuit Boskamp. Zij waren gaan zoeken naar hout om een voorwerp genaamd jagi-jagi te maken. Het voorwerp wordt gebruikt om vissen in te lokken.

De twee andere vissers besloten eerst te gaan eten om daarna het touw te gaan binden om de boom die zij zouden omhakken. Mangoendimedjo wachtte niet op zijn vrienden en ging alvast het kanaal over. Hij begon met een cirkelzaag de boom te zagen met voor hem het noodlottige gevolg. De boom viel regelrecht op de man die slag dood was. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March