Meer in de oven van Ztreetzoldierz en Mixey
27 Nov 2015, 20:12
foto
Mario van Ztreetzoldierz, Top40 presentator Raynel Dalen en Mixey.


Wist je dat Ztreetzoldierz en Mixey niet alleen ‘Snoepje’ en ‘Sabi fa yu nen’ samen zingen? Wist je dat aangezien ze veel singles samen hebben, ze hebben besloten een album te maken? Maar voordat dat gebeurt, komen zowel Paramario en Mixey elk eerst uit met een solo-mixtape. Dit alles en meer hoor je in aflevering 133 van de Nationale Top 40. Deze heren staan samen met Enver op nummer 4 op de lijst.

‘Sabi fa yu nen’ stijgt met 6 plekken. Hoog gestegen deze week is ook ‘The Hills’ van The Weeknd. Deze American Music Award winnaar stijgt van 21 naar 16. Op 22 november ging de Canadese zanger naar huis met awards voor favoriete mannelijke Soul/R&B artiest en favoriete Soul/R&B album voor ‘Beauty Behind the Madness’. Dit album werd ook nummer 1 op de Billboard 200.
De knaller van de week is van Manjeet Singh en Sasha. Zij komen van 16 en staan op 5 met ‘Ajaa Mahi Ajaa’ (Singh is Bling).

De arrogante nieuweling is deze week ‘Yeh Samaa- Besame Fusion’ van de Surinaamse Nisha Madaran en de Cubaanse Yoana Borroto. Dit lied zal Madaran ook live brengen in Nederland, waar ze tot en met 26 december ongeveer tien concerten heeft.

Op 39 komt ook nieuw binnen ‘Na yu mi wani’, gezongen door Jermaine en Valdano en gecomponeerd en geproduceerd door Mantje Karso, bekend van Irama Smeltkroes. ‘Light it up’ debuteert op de hitlijst op 38. Op 35 en 34 komen respectievelijk nieuw binnen ‘Dark Times’ van The Weeknd & Ed Sheeran en ‘Here’ van Alessia Cara. ‘Round & Round’ van F1rstman maakt een re-entre en staat op 33. Deze artiest gaf op de vooravond van Srefidensi samen met Jayh een show in Nightclub Euphoria.

De top 3 van de Nationale Top 40 is ‘untouched’ gebleven. Zo staat op 3 nog steeds Drake’s ‘Hotline bling’, terwijl op 2 staat ‘Sorry’ van Justin Bieber. Op 1 staat de wereldwijde populaire ‘Hello’ van Adele.

Top 40...1 lijst, alle hits!
Advertenties