Dinari Dey dit jaar extra feestelijk
27 Nov 2015, 08:23
foto


De Dinari Dey wordt zondag 29 november voor de zevende keer georganiseerd door de Federatie van Afleggers in Suriname. Dit jaar staat deze viering in het teken van de 40ste jaardag van ‘Gran Brada’ Irwin Goedhart. Hij is de gastheer bij de bijzondere Dinari Dey in het Flamboyant Park.

Als eerste ceremonie wordt een processie gehouden, waarbij Goedhart wordt begeleid van Subway in de Hermitage Mall, naar het Flamboyant Park. Na de ontvangstceremonie zullen verschillende geestelijke leiders voorgaan in gebed, waarna er enkele toespraken worden gehouden door vertegenwoordigers van de Federatie van Afleggers in Suriname. Hierna vinden er verschillende ceremonieën plaats, met als hoogtepunt de huldiging van enkele kamerbazen.

De feestelijke afsluiting is omstreeks 18.00 uur, zegt de organisatie. Voor deze bijzondere Dinari Dey worden alle afleggers uitgenodigd, maar het publiek is ook van harte welkom. De Dinari Dey moet meer inzicht verschaffen in het werk van de afleggers in Suriname en dit beroep uit de ‘geheime’ sfeer halen.

Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April