Raúl Neijhorst portretteert 75 bijzondere Surinamers
24 Nov 2015, 10:02
foto
Portretfotograaf en auteur Raúl Neijhorst.


Het boek Suriname Beken(d)t: 75 bijzondere Surinamers in portret' wordt door auteur, fotograaf Raúl Neijhorst op 27 november gepresenteerd. Dit boek wordt uitgegeven met het oog op de 40e verjaardag van de Republiek Suriname.

75 bekende mensen met Surinaamse roots zijn op een aparte wijze vereeuwigd door Neijhorst. Al deze bijzondere Surinamers hebben hun sporen nagelaten in een wereld waarin zij het land uitdragen en allen onthullen op ludieke wijze een geheim, meldt de auteur.

Tijdens de lancering in 'Het Park' zal Neijhorst zijn spannende ervaringen
delen over het avontuur dat hij in de afgelopen maanden heeft ondernomen. Met de fotograaf is meegereisd het in London woonachtige topmodel Rachel Ritfeld, die de cover van het boek siert. Onder de aanwezigen zullen diverse geportretteerde Surinamers zijn en het publiek zal de gelegenheid krijgen vragen te stellen aan het team dat heeft meegewerkt aan dit bijzondere project. Neijhorst zal tevens een signeersessie verzorgen.

In het boek staan onder anderen Jörgen Raymann, Roué Verveer, Henk van Vliet, Ilonka Elmont, Micle Fung, Gail Eijk, Cynthia Mcleod, Anthony Nesty, Kenny B, Ramon Beuk, Damaru, Edgar Burgos, Andy Ristie, Erwin de Vries en Hennah Draaibaar.

De presentatie start om 19:00 uur. Kopers kunnen zich vooraf registreren door een mailtje te sturen naar raul@neijhorst.nl.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April