18-jarige 50e verkeersdode van dit jaar
23 Nov 2015, 20:01
foto


Vineshkumar Sadhoe (18) is zondag op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden. Hij is de 50e verkeersdode voor dit jaar. Vineshkumar was op donderdag 19 november betrokken bij een aanrijding op de T-kruising van de Welgedacht C- en de Bomaweg.

De bestuurder J.B. reed over de Welgedacht C weg en kwam van de richting Mawakaboweg. Vineshkumar bevond zich op de Bomaweg en ging richting van Welgedacht A.

J.B. verleende geen voorrang aan het verkeer op de doorgaande weg, met als gevolg dat hij tegen het voertuig dat werd bestuurd door Vineshkumar botste. Door de slag belandde de auto van het slachtoffer op de andere rijhelft terecht en kwam hij in botsing met een ander voertuig dat uit de tegenovergestelde richting kwam aanrijden.

Per ontboden ambulance werd Vineshkumar vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Een ander slachtoffer werd per eigen gelegenheid gebracht naar de Spoed Eisende Hulp en werd hij voor observatie opgenomen. Inmiddels is hij na medische behandeling ontslagen.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April