Man aangehouden voor bekogelen politie
12 Oct 2015, 16:33
foto


Glenn P. heeft de politie en buren bekogeld. Hij heeft ook politiemannen met de dood bedreigd, meldt de afdeling Public Relations. De politie van het ressort Houttuin kreeg zondag bericht via de Centrale Meldkamer dat er sprake was van een burengeschil aan de Sewnathweg. Op het adres aangekomen begaf een manspersoon zich naar de politie en verklaarde dat hij bezig was zijn terrein schoon te maken toen hij plotseling een hard voorwerp op zijn rug voelde. Zijn buurman Glenn P. bekogelde hem met stenen. Ook schold hij hem uit en dreigde hem te zullen doden.

Toen de politie Glenn P. wilde aanspreken kwam hij naar buiten en begon tegen de wetsdienaren te schelden en hen met stenen te bekogelen. Hij bedreigde ook de politiemannen te zullen doden. Het politievoertuig liep door de bekogeling schade op.

De verdachte verzette zich hevig bij de aanhouding. Hij is in verzekering gesteld. Het is niet de eerste keer dat de politie van Houttuin moet uitrijden naar het adres waar Glenn P. zijn buren het leven zuur maakt. De politie heeft elke keer opgetreden. Het geval is vaker gerapporteerd aan het Openbaar Ministerie.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April