Vrouw mishandeld door jaloerse echtgenoot
10 Oct 2015, 22:23
foto


Miguel G. (30) is door de politie van het ressort Santodorp vrijdag aangehouden voor mishandeling van zijn echtgenote. De vrouw verklaarde aan de politie dat haar mobiele telefoon elke dag wordt gecontroleerd door haar partner.

Op de bewuste vrijdag vroeg hij haar weer naar haar mobiele telefoon voor controle toen zij van het werk kwam. Miguel merkte op dat zijn echtgenote beltegoed had opgewaardeerd en vroeg haar naar de reden hiervoor. Aangezien hij geen genoegen had met het argument van zijn echtgenote, werd zij op een onbewaakt moment aangevallen en mishandeld door Miguel G..

De echtgenote liep letsels in het gezicht op. Zij ging naar haar broer om hulp te zoeken. Die broer bracht haar over naar het politiebureau waar zij aangifte heeft gedaan. Miguel G. werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Politieonderzoek heeft uitgewezen dat ook de politie van het ressort Latour en de politie van Bureau Nieuwe Haven vaker hebben moeten optreden wanneer het slachtoffer over straat werd mishandeld door haar partner.
Advertenties