Inbreker op heterdaad betrapt
09 Oct 2015, 18:16
foto


Densio A. (30) is vrijdagochtend op heterdaad betrapt door de politie van Santodorp. De man was samen met andere criminelen bezig in te breken in een winkelpand. Deze melding kreeg de politie via de Centrale Meldkamer.

De politieambtenaren die het adres aandeden, merkten dat de verdachten zich nog in het pand bevonden. Om te voorkomen dat zij zich uit de voeten zouden maken, werd het politievoertuig uit het zicht gehaald. Densio A. die in de vliering was, dacht dat de politie was vertrokken. Hij kwam uit het pand en werd gelijk aangehouden.

De politieagenten kregen te horen dat er nog andere criminelen in de vliering van de winkel waren. Zij stelden wederom een onderzoek in. In de vliering troffen zij breekwerktuigen en andere spullen aan. De andere criminelen hadden zich reeds uit de voeten gemaakt. Volgens verklaring van Densio A. heeft hij de inbraak gepleegd met nog drie andere comparanten. De verdachte is in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt de Public Relations van de politie.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April