Quota maakt kinderen tehuizen blij met schoolpakket
05 Oct 2015, 20:56
foto


Quota International of Suriname heeft ook dit jaar aan kinderen van twee kindertehuizen schoolpakketten verstrekt. Het gaat om St. Claudia A en de kinderen van St. Mijnzorg. 78 kinderen zijn blij gemaakt. Het schooltassenproject is een jaarlijks terugkerende actie. Quota Suriname heeft dit project kunnen realiseren met gelden verzameld tijdens haar fundraisingsactiviteiten waaronder de Quota Men Cook-Out. Er is SRD 15.000 besteed aan de uitvoering van dit schooltassenproject, deelt de organisatie mee.

Claudia A kreeg volledige pakketten met potloden, pennen, schriften, kaftpapier, vlakgom, slijper, liniaal, huiswerkboekje/agenda, kleurpotloden, schooluniformhemden en broeken, gymkleding.

St. Mijnzorg heeft tassen ontvangen zonder uniformen, omdat die reeds door een bedrijf waren geschonken. Ook vier kinderen uit een familie mochten schooltassen ontvangen. De inhoud van de tassen is afgestemd op de klas waar de kinderen in zitten.

Quota Suriname voert vele grote en kleine projecten uit voor kinderen, moeders en seniorenburgers zoals: de Grietjebieschool, het project Stuka Prisiri, verschillende kindertehuizen, jaarlijkse moederdagpakketten en activiteiten voor seniorenburgers.
Advertenties