Politie houdt man aan voor twee strafbare feiten
04 Oct 2015, 16:33
foto


Mahinder, K. is tijdens surveillance door de politie in het ressort Kwatta aangehouden. Hij is in eerste instantie aangehouden voor bedreiging met brandstichting. Hij had zijn partner bedreigd de woning waarin hij al zes jaren met haar woont, in brand te zullen steken. De vrouw deed op 25 september aangifte tegen hem. Toen de politie tijdens surveillance de verdachte vrijdag tegenkwam, werd hij gelijk aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Echter bleek hij meer op zijn kerfstok te hebben.

Kort na de aanhouding van Mahinder K. deed een winkelier aangifte van diefstal van een DVD-player uit zijn winkel. Hij beschikte over camerabeelden waarop de handeling van de dief is vastgelegd. De politie begaf zich naar de winkelzaak voor onderzoek.

Tijdens het bekijken van de camerabeelden werd Mahinder K. positief herkend als te zijn de dader die de DVD-player heeft weggenomen. Hij is met dezelfde kleding als op de camerabeelden aangehouden door de politie.

Mahinder K. heeft bekend de DVD-player te hebben gestolen en bracht de politie naar het adres waar hij deze had achtergelaten. De DVD-player is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor bedreiging en diefstal, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April