Deze maand Kidz Bazaar voor ondernemende jeugd
03 Sep 2015, 22:13
foto


Ondernemen kan je leren en daar kan je het liefst zo vroeg mogelijk mee beginnen, meent Arun Hindorie van Cirkel Group N.V. Kinderen tussen vijf en vijftien verkopen op de Kidz Bazaar op 26 september tweedehands speelgoed, boeken en andere artikelen, zoals zelfgemaakte lekkernijen, sieraden en craft items. De bazaar wordt georganiseerd door Cirkel Group N.V. in verband met haar 20-jarig bestaan.

Door deze Kidz Bazaar kunnen de kinderen hun ondernemerschapskwaliteiten en -vaardigheden ontplooien, zegt de organisatie. De jongeren krijgen niet alleen de gelegenheid om van hun overtollige spullen af te komen, maar doen ook ondernemerschapsvaardigheden op, zoals overtuigen, presenteren, onderhandelen en kunnen omgaan met geld.

“Wij willen de Surinaamse jeugd op een leuke en educatieve manier kennis laten maken met ondernemen en hen leren hoe ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien en maatschappelijk kunnen groeien”, aldus initiatiefnemer Hindori.

De Kidz Bazaar moet een jaarlijks terugkerend evenement worden. De registratie voor deze editie eindigt op 20 september. De bazaar wordt gehouden op de parkeerplaats van KFC, Pizza Hut en Blokker aan de Wilhelminastraat.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April