Reddingscampagne moet '1 voor 12' uit nood helpen
03 Sep 2015, 20:18
foto


Met de slogan ‘Doneer om de mens in nood te helpen’ hopen de organisatoren van de ‘Red 1 voor 12’ campagne, medeburgers aan te zetten tot het geven van financiële steun. De campagne van Stichting 1 voor 12, vrijdag in de binnenstad van Paramaribo, moet zoveel mogelijk leden en fondsen werven voor de organisatie, zodat zij haar sociale projecten kan blijven financieren.

Door de toenemende kosten was het moeilijk om het programma draaiend te houden en de voorzitter had aangegeven te zullen stoppen. Hoofdbestuurslid Harry Ellioth heeft na de bezorgde reacties uit de gemeenschap, een reddingsplan opgesteld. Met de wervingscampagne wil de organisatie de hulpverlening aan onder andere sociaal zwakkeren, personen/gezinnen in acute woningnood, zwervers, weeskinderen in opvangtehuizen en gehandicapten blijven voortzetten.

De officiële start van de campagne is vrijdag voor de VCB-bank aan de Saramaccastraat. Er zal informatie worden gegeven over het sociaal werk van de stichting en men kan zich opgeven als lid van de organisatie.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April