Man doodt partner en neemt verdelgingsmiddel in
03 Sep 2015, 10:26
foto


De politie heeft gisteren te maken gehad met een bizarre zaak. Een man aan de Zegelaarstraat heeft zijn vriendin sinds vrijdag gedood. Hij heeft het lijk van de vrouw daarna in huis gehouden. Kort voordat de moord ontdekt werd, nam de man een verdelgingsmiddel in.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt verder dat de man heleboel geurtjes gebruikte om de stank van het lijk te verminderen. Bij de ontdekking bleek dat het lijk al in een verre staat van ontbinding verkeerde.

De man verkeert in kritieke toestand. Hij is opgenomen onder politie bewaking in het ziekenhuis. Buurtbewoners hebben geschokt gereageerd. Het koppel had weleens ruzie maar dat de man is overgegaan tot zo een daad is voor hen niet te begrijpen.

De politie Public Relations meldt dat woensdag een melding kwam bij politie Munder over een man die een verdelgingsmiddel heeft ingenomen. Op het adres aangekomen, bleek dat het om de 32-jarige politieambtenaar Ronny, G. ging. Hij verklaarde dat hij zijn vriendin enkele dagen terug heeft gedood. De politie trof het levenloze lichaam van de 30-jarige Denice Kromowirjo op het aangegeven adres aan. Het motief kan gezocht worden in de relatiesfeer.

Ala-D Media
Advertenties