Pengel tevreden over werk 's Lands Hospitaal
02 Sep 2015, 03:44
foto
V.l.n.r.: Bestuursleden Jeff Klaverweide, Marinus Cambiel, Antoon Grunberg (vz), directeur Bernhard Abia, minister Patrick Pengel, medisch directeur, Soenita Nannan Panday-Gopisingh, beleidsmedewerker Edwin Noordzee en verpleegkundig directeur Henna Samson. (Foto: LH)


Minister van Volksgezondheid Patrick Pengel, heeft zich maandag tijdens een kennismakingsbezoek aan 's Lands Hospitaal (LH), goedkeurend uitgelaten over de instelling. Hij was tevreden over de investeringen gepleegd door bestuur, directie, staf en personeel om de Moeder en Kindzorg zo breed mogelijk aan te bieden en deed een beroep op hen deze inspanningen voort te zetten.

Pengel woonde een presentatie bij over de verrichtingen bij het hospitaal. De directie van het ziekenhuis, het stichtingsbestuur en de minister zullen in oktober weer bij elkaar komen om het een en ander nader te bespreken. Na de presentatie kreeg Pengel het in reliëf gesneden logo van het ziekenhuis als geschenk. Het kunstwerk is gesneden uit een stuk boomstam van de Mahoniebomen die langer dan 100 jaren gestaan hebben in de tuinen van ’s Lands Hospitaal, zegt de voorlichting van LH

De waarnemende directeur van Volksgezondheid, Maureen van Dijk en beleidsmedewerker Edwin Noordzee vergezelden de minister bij het bezoek. De waarnemend algemeen directeur Bernhard Abia, medisch directeur Soenita Nannan Panday, verpleegkundig directeur Henna Samson, en van het stichtingsbestuur, voorzitter Antoon Grunberg, penningmeester Marinus Cambiel en het lid Jeff Klaverweide, behoorden tot de gastheren.
Advertenties