PL-bestuurlid Nawikromo steunt Hervormingsbeweging
01 Sep 2015, 03:06
foto
Ghamie Nawikromo, hoofdbestuurslid PL.


Hoofdbestuurslid van Pertjajah Luhur (PL) Ghamie Nawikromo, tweede penningmeester, heeft besloten per 31 augustus de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging te ondersteunen. Dit heeft zij per brief meegedeeld aan PL-voorzitter Paul Somohardjo.

Nawikromo zegt in het schrijven "na diep beraad met de onder mijn verantwoordelijkheid vallende leden en organen" besloten te hebben de beweging onder leiding van de Assembleeleden Raymond Sapoen en Diepak Chitan onvoorwaardelijk te ondersteunen. De PL-topper benadrukt dat de interne verwikkelingen reeds vier maanden duren. Zij is teleurgesteld in de opstelling van het hoofdbestuur. Deze houding vindt zij niet bevorderlijk voor de gewenste verzoening, maar leidt tot verdere polarisatie binnen de partij.

De Hervormingsbeweging deelt mee dat de kernen van Koewarasan serie A, B en C, Leidingen, Dessa, Celebesweg en Sabanweg, Domburg, Tout Luit Faut, Tamansari en de Jongerenraad Wanica en Vrouwenraad Wanica meegekomen zijn met Nawikromo. Meegedeeld wordt dat in de loop van de week meerdere PL-hoofdbestuursleden publiekelijk kenbaar zullen maken dat ze de Hervormingsbeweging ondersteunen.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April