Bromfietser in Saramacca is 35ste verkeersdode
31 Aug 2015, 12:04
foto


Ronald Badripersad tilt de barometer van verkeersdoden op naar 35. Hij is gisteren bij een ongeval op de Gangaram Pandayweg in het district Saramacca overleden. De politie zoekt naar informatie van Badripersad, aangezien zij geen verdere gegevens heeft over het slachtoffer.

Een vriend van Badripersad, waar hij sinds twee weken inwoonde, heeft verklaard dat hij en het latere slachtoffer zondagavond met elkaar zaten te borrelen. Op gegeven moment heeft Badripersad de bromfiets gepakt en meegedeeld dat hij een ommetje zou maken. Zonder valhelm op, is hij vervolgens weggereden op de bromfiets.

De vriend die vond dat Badripersad heel lang wegbleef, is hem gaan zoeken. Hij trof hem aan op de weg en schakelde vervolgens de politie in. Voorlopig onderzoek van de politie toont dat Badripersad op het wegdek is gevallen. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen. De politie schat dat Badripersad ongeveer 58 jaar moet zijn en dat hij eerder gewoond moet hebben aan de Johan Adolf Pengelstraat in de buurt van Grun Dyari.

Eenieder die meer weet over Badripersad kan contact opnemen met de politie van Groningen op het telefoonnummer 0327188.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April