Man laat leven door kappartij
31 Aug 2015, 00:09
foto


André Adjako (33) is door zijn buurman Delano D. zondag aan de Kronenburgweg dodelijk verwond. Beiden hadden een slepende ruzie met elkaar. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie reed Adjako op zijn fiets over de Kronenburgweg, richting Nieuwweergevondenweg. De verdachte die niet ver van het slachtoffer woont, heeft hem opgewacht en zonder enige aanleiding kapverwondingen toegebracht.

Bij aankomst van de ambulance bleek dat Adjako reeds het leven had gelaten. Delano D. is aangehouden en in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van Adjako is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Dit meldt de politie Public Relations.

De politie heeft vaker opgetreden tijdens geschillen van deze buren. Ook zijn partijen eerder opgeroepen en verschenen voor de hulpofficier die hun ernstig had aangesproken. Een grote groep familieleden van het slachtoffer begaf zich naar de woning van de verdachte om zijn familieleden te lijf te gaan. Waarschuwingen van de politie hielden deze agressieve groep niet tegen. De politie was genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen.
Advertenties