JCI SYMA stimuleert jonge ondernemers
31 Aug 2015, 02:51
foto
Glenn Lemen tijdens de beurs van JCI SYMA.


Glenn Lemen gaf de beste presentatie over zijn bedrijf tijdens de beurs van de Junior Chamber International Skillfull Young Managers (JCI SYMA). Hij ging met een laptop en een volledig businesspakket naar huis. De organisatie sloot zondag op het terrein van Residence Inn het project Sweets Arts & more. Het doel was om jonge ondernemers in de gelegenheid te stellen hun producten en diensten te promoten en ten verkoop aan te bieden. Voorzitter van het project Sweet Arts & More, Charisma Leeuwin, zegt dat dertien ondernemers deelgenomen hebben aan deze activiteit.

‘Het gaat om ondernemers die korter dan twee jaren bezig zijn met hun business. Zij houden zich onder andere bezig met muziek, ontwerpen van sieraden, vervaardigen van zeepjes, haarproducten en het maken van cupcakes en taarten’, benadrukt Leeuwin. Ook had het project Sweet Arts & More een driedelig karakter. ’Er zijn trainingen verzorgd om de ondernemers de nodige tools toe te reiken, de elevator pitch en de beurs’, legt Leeuwin uit.

Bij het onderdeel, elevator pitch, kregen de participanten de kans hun business in één minuut te presenteren. "Voor mij is het een bevestiging om door te gaan met mijn bedrijf. Ik ben actief in de muziekbranche en verzorg drumlessen. Daarnaast bied ik ook mijn diensten aan als er gegadigden zijn, die hun muziek willen opnemen," vertelt Lemen. Het project is voor de vierde keer uitgevoerd door JCI SYMA.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April